Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Még több szereplő

 Felicia: Abigail egyik barátnője, aki kissé pesszimista. Nem hisz a természetfeletti dolgokban és igyekszik mindenbe belekötni. Néha kissé idegesíti a többieket és igen sértődékeny, de hamar megbékél.

Gyorsan felmegy a vérnyomása, és azt hiszi, hogy mindig neki van igaza, de a barátnőiért még a legkilátástalanabb helyzetekben is kiáll. És a kedvenc kajája a tojás!!!!!! (Dévényi Barbara)      Josephine: Abigail egyik barátnője, aki a békítő a csapatban. Próbál mindig megoldást találni a problámákra. A többiek sokszor okoskodónak tartják, de csak szeret olvasni, tanulni, és a kedvence a Discovery channel. Kicsit bátortalan, félős, de imád új dolgokat felfedezni, és szereti a természetfeletti dolgokat. Vérszegény, ezért ha felizgatja magát legtöbbször elájul... (Pomlényi Petra)           Elizabet:  Abigail egyik barátnője. Magabiztos, talpra esett, vagány csajszi, akinek a szülei sosincsenek otthon, mert világutazók. Nagyjából Josephine ellentéte. Az első részben olyasmit tesz, ami megmenti a barátnői életét, még ha ő maga nem is tud róla... (Kovács Borbála)          Cassandra:Abigail egyik barátnője. Könnyen pánikba esik, és sírogörcsöt kap, de sokat ad a külsejére. Imád sminkelni, minden vágya, ha felnő stylist szeretne lenni. Titokban klausztro fóbiás és szinte mindenre allergiás. (Urbán Csenge)Dorothy:Abigail egyik barátnője. Nagyszájú, ami a szívén az a száján. A csaptból Margarethez kötődik a legjobban. Nehezen fog fel dolgokat, ezért a többiek mindig próbálják türelmesen elmagyarázni neki a dolgokat. Bár néha ez nem sikerül... Dislexiás és erre egyáltalán nem büszke. Próbálja titokban tartani a barátnői előtt, mert fél, hogy nem fogják szeretni.

(Farkas Eszter)                                                       Margaret:Körülbelül ugyan azt tudjuk mondani róla, mint Dorothy-ról. Csak ő nem dislexiás.

Mindig akkor szólal meg amikor nem kéne. (De Dorothy is) És kicsit lassú felfogású. (De Dorothy is)

(Trifán Dóra)                                                                              Mellék szereplők

James:Az első részben szerepel. A barátnőjével Sarah-val van és.Haha! Ugye nem gondoljátok, hogy eláruljuk? Nézzétek meg előbb a sorozatot! De a lényeg az, hogy rögtön az első részben meg is hal...(Csegezi Dénes)                                                                        Sarah:James barátnője, aki egyedül marad az... Ez sem árulhatjuk el!

De egy bizonyos személy egy bizonyos helyen bizonyos dolgot csinál vele! (Spiegel Dalma)                                                                               Kimberly Jhonson:Ő is az első részben szerepel. Ő szellem lesz. (Páli Vanessza)                                                         Maszkos nő:Igazából ő Bella gonosz ikertestvére, bár Bella is gonosz, de ő is meghal az első részben. Mármint a maszkos nő nem Bella.(Ugyan az játssza, mint Bellát)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ramcsak elizabet

(elizabet, 2014.04.08 12:35)

Re: ramcsak elizabet

(elizabet, 2014.04.08 12:36)

ramcsak elizabet cirtomil .hu

Re: Re: ramcsak elizabet

(elizabet, 2014.04.08 12:37)

ramcsak elizabet

 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 2
Összes: 154723
Hónap: 3083
Nap: 91